I morgen bliver, lad os være ærlig, en ret fed dag i IBF Arena, i Ikast og for alle os omkring klubben. Vi åbner igen dørene til kamp i IBF Arena, men lige netop i morgen, er det ikke bare en håndboldkamp. Det er vores første Champions League kamp siden 17/18-sæsonen, det er Match of The week og det er et europæisk supercup, når vi som forsvarende European League-mestre, møder de forsvarende Champions League-mester.

Og det i sig selv bliver en stor oplevelse, lyder det fra cheftræner Kasper Christensen, der sender store roser afsted til flere navne på holdkortet hos norske Vipers Kristiansand.
”Vipers er et absolut verdensklassehold og har nogle af de bedste spillere nogensinde i kvindehåndbold i Katrine Lunde og Anna Vyakhireva. At møde de tredobbelte Champions League vindere på hjemmebane i første runde af Champions League er for os en drøm.”

Mens vi gik igennem sidste års European League ubesejrede, så bliver det en lidt anden modstand, som vi møder i dette års Champions League. Kasper Christensen er da godt klar over, at der skal en rigtig god præstation på bordet, hvis det skal blive til en sejr i morgen.
”Vi skal spille op til vores maksimale niveau for at kunne vinde. Kontrakampen bliver afgørende, for det er to hold, der satser stort i denne fase. Tilmed bliver det ekstremt afgørende om vi kan score på vores chancer mod Lund og om vi kan sætte en defensiv op, der giver Irma og Andrea forudsætninger for redninger.”

Sæsonens første Champions League fløjtes i gang i morgen kl. 16.00 og du skal ikke vente for længe med at købe din billet. Vi har mindre end 150 billetter tilbage i IBF Arena!
Køb din billet her: https://hih.eventii.dk/

P.S. Husk at vi har inviteret alle folkeskoler i Ikast Kommune, så smut forbi Aula, hvis du gerne vil til kamp i morgen sammen med os i IBF Arena!