Vi er kommet til Zaglebie Lubin i Champions League-turneringen og derfor gik turen i dag til Polen for Ikast Håndbold. Et dyk ned i den første kamp viser en lidt anderledes spillestil end vi er vant her i det nordiske. Det er også det, som Kasper Christensen fortæller om holdet, mens han ikke er nervøs for at tage favoritrollen på sig.

”Vi er i hvert fald favoritter mod et polsk hold, som vi bør være bedre end, men også et hold, som har en for os meget atypisk spillestil. De spiller utrolig uortodoks i forhold til, hvad vi er vant til her i Nordeuropa, og det bøvler vi faktisk med, især i vores defensiv på hjemmebane. Så en del af nøglen dernede bliver, at vi lynhurtigt får analyseret os frem til, hvad de kommer med og virkelig har styr på vores eget koncept i høj grad.”

Sidste opgør på hjemmebane mod selv samme er endnu den største sejr, vi har fået i denne sæson i europa med ciffrene 41-29. En kamp vi satte os hurtigt på og altså fik hentet to gode point og to point skal også gerne på kontoen i morgen, hvor Lubin endnu har en sejr til gode i turneringen. Med to point begynder det at se fornuftigt ud, men gruppe B er tæt og langt fra afgjort endnu.

”Vi går efter at vinde hver kamp og gøre det så godt, vi kan. Jeg synes, vi spillede en rigtig flot kamp mod FTC, hvor vi desværre ikke fik drejet den til vores side til sidst, men vi var glade for indsatsen, vi leverede. Og det er bare med at blive på sporet, hvor der nu kommer en kamp nede i Polen, hvor alle har gjort os til storfavoritter, men der skal jo trods alt spilles om det, så det er en opgave, vi tager meget seriøst.

Kampen i morgen kan som altid streames på handballkanalen og fløjtes i gang kl. 14.00