De polske mestre fra Zaglebie Lubin stod på programmet for weekendens kamp, hvor to vigtige point blev sikret for Ikast Håndbold. Det betyder, at vi i øjeblikket holdet godt fast i tredjepladsen i gruppe B.

34-25 stod på måltavlen efter 60 minutters spil og helt fra start havde Ikast-spillerne godt styr på opgøret mod de polske mestre. Kasper Christensen havde forudset et uortodoks spil fra polakkerne, og det blev det også. Men det gjorde ikke det store for Ikast, der aldrig bragte sejren i fare. Med knap et kvarter spillet hed føringen 8-2 og polakkerne var stort set aldrig tættere på.

Topscorer for Ikast Håndbold blev Julie Scaglione, som også i det hjemlige opgør sørgede for at skrive sig selv på som topscorer. Andrea Austmo blev hurtig varm i målet med et stabil forsvar og tog dermed også godt fra i målet.

I angrebet kom Ingvild Bakkerud eller Julie Scaglione bragede som oftest sat godt op af deres holdkammerater og selvom der dukkede et par fejl op i anden halvleg, så var sejren og de to point aldrig i fare.

Efter weekendens kamp holder Ikast Håndbold sig stadig på en tredjeplads i gruppen og kan med to point i denne uges opgør sikre et videre avancement til playoff-runden. Denne gang er det Rapid Bukarest, som gæster IBF Arena søndag kl. 14.00.