Kasper Christensen sagde i optakten til gårsdagens opgør, at man ikke ville gå duknakket ind til kampen mod Team Esbjerg trods to nederlag tidligere på måneden til selv samme.
Og det var bestemt heller ikke et duknakket Ikast Håndbold-mandskab, som vi så på banen, men i stedet et hold som kæmpede for at vise, at de ville slå Team Esbjerg.

Selvom der blev kæmpet til det sidste i en meget lige kamp med masser af dramatik, så var det ikke helt nok til at beholde de to point i Ikast. Et enkelt mål mere til Esbjerg med stillingen 34-35 på haluret, fortæller om en kamp med masser af fart og fight på banen. Det fik også Kasper Christensen til at kalde det en lidt grim kamp i 2. halvleg.

Det var et Ikast-hold, der modsat de to første opgør spillede markant bedre og mere som vi har set dem først på sæsonen. I gårsdagens kamp var der markant mere gejst, udstråling og vilje at se på holdet, og selvom Ikast var bagud, så kom de retur i kampen, hvor det var spændende helt til det sidste.

Derfor var det også en tilfreds, om end skuffet cheftræner, som vi mødte efter kampen. Kasper Christensen var glad for præstationerne på banen og ærgrer sig over de marginaler, som i sidste ende resulterede i en Team Esbjerg-sejr.
”Jeg er virkelig glad for holdets præstation i dag. Vi har haft to store nederlag til Esbjerg tidligere i november, så i dag ville vi gerne vise os selv, at vi kunne gøre det bedre. Vi ved, vi spillede mod et hold, som måske er verdens bedste lige nu, men for os handlede det lige så meget om det mentale, at vi kunne hænge på.”

Endnu et opgør venter mod Team Esbjerg på søndag, mens vi inden da lukker første del af sæsonen ned på hjemmebane med et besøg fra Ajax København på onsdag d. 15. november kl. 18.30.