Om vi skal direkte i kvartfinalen er ude af egne hænder, men ikke desto mindre sættes alt ind på en sejr i Norge, hvor vi i morgen møder Vipers Kristiansand i den sidste gruppekamp i Champions League.

Vi skød vores Champions League-kampagne i gang mod selv samme modstander tilbage i september, hvor de forsvarende Champions League-mestre gæstede IBF Arena. Her blev det som bekendt til en sejr til Ikast og vi stemplede ind i turneringen på bedste vis.

Siden har vi vist, at det wildcard som EHF tildelte os inden sæsonen, bestemt ikke var en fejl. I morgen kan vi, hvis resultaterne i de andre kampe flasker sig, spille os direkte i kvartfinalen, om alle omstændigheder er vi sikret videre avancement fra gruppen med som minimum deltagelse i playoff-runden.

Både Vipers og vi selv kommer til kampen med de sidste fire opgør vundet – senest vandt vi selv på hjemmebane i Metz i en helt fantastisk kulisse i IBF Arena med fyldte lægter og spænding til det sidste. Mens vi selv har den nuværende Champions League-topscorer på holdkortet i Marketa Jerabkova, så kan vi også forvente en skudduel i morgen. For Vipers Anna Vyahkireva og Jana Knedlikova er også på listen med 78 og 76 skud mod `Maki´s´ 87 skud.

Vi har tidligere skrevet, at det var muligt at se kampen på DR2. De har dog sidenhen skiftet mening og viser i stedet Odenses CL-opgør. Vores kamp kan dog som altid ses på Handball-kanalen.tv