I morgen tager vi hul på DM-semifinalerne, hvor vi endnu engang krydser klinger med Odense Håndbold. Normalt ville vi møde dem på deres hjemmebane i Odense, i morgendagens anledning bliver det dog i Phønix Tag Arena også bedre kendt som Gudmehallerne.

At opgøret er rykket ud af vante rammer for Odense Håndbold, kommer dog ikke til at betyde det store, lyder meldingen fra Kasper Christensen.
”De har spillet i Gudme før og det er en intim håndboldhal. Odense har trods alt også sine rødder i GOG og så er jeg sikker på, at der kommer til at sidde mange mennesker i Gudme i morgen.”

Dem der tager plads i Gudme kan også allerede nu glæde sig til en god håndboldkamp, for det er en plads i DM-finalerne det glæder og cheftræneren fra Ikast melder holdet helt klar til kamp!
”Vi har en fornemmelse af, at vi kommer til at spille en god kamp og er klar til at gå i struben på Odense. Så er vi fuldstændig bekendt med, at vi skal spille på topniveau for at vinde, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at spille DM-finale.”

Dykker vi ned i tidligere opgør, så har kampene mod Odense Håndbold ofte været gode gysere af håndboldkampe, der har været tætte til det sidste. Althea Reinhardt har ofte haft en drillende finger med i spillet, mens begge defensiver har stået rigtig godt og gjort spillet svært begge veje. Derfor er der også en spændende første DM-semifinale i vente, når kampen mellem Odense og Ikast fløjtes op i morgen kl. 16.00 i Gudmehallerne.

Se med direkte på TV2!