Inden længe forvandles Hal B hos Ikast Håndbold til en festlig børnedag. Dette sker, når vi afholder en sjov og underholdene børnedag lørdag den 7. oktober klokken 12:00 forud for kampen mod Viborg HK. Det vil blive en dag fyldt med aktiviteter, sjov og underholdning – dette ser vi som en perfekt mulighed for børn, at opleve atmosfæren i hallen og samtidig have det sjovt. 

Vi er enormt begejstret for at afholde vores årlige børnefest igen i år. Det er en fantastisk måde for os at give tilbage til vores fans, og samtidig holde en festlig dag for hele familien og vigtigst af alt, give børnene en god dag. 

På dagen vil der være mulighed for at møde Ikast Håndbolds maskot, hoppe på hoppeborg, prøve sit skud af på vores hastighedsmåler, få autografer af vores spillere efter kampen og meget mere.

Vi opfordrer familier til at sætte et kryds i kalenderen lørdag den 7. oktober klokken 11:45, og holde øje med vores sociale medier i dagene op til, hvor det vil være muligt at deltage i diverse konkurrencer.

Ved at bakke op og deltage i arrangementet, bidrager Ikast Håndbold med gratis billetter til alle deltagende børn samt halv pris til forældrene til dagens opgør mod Viborg HK, som starter klokken 14:00.

Vi ses!

Ingen tilgængelig beskrivelse.