Efter denne sæson skal vi tage afsked med Christian Køhler, der efter to gode sæsoner i Ikast Håndbold, stopper som assistenttræner. På kort tid har Christian Køhler sat et stort aftryk for sin tid i klubben og han var allerede i sin første sæson med til at vinde pokaler til klubben.

Derfor sender direktør Daniel Grønhøj også store roser afsted til den afgående assistenttræner, der nu er klar til at rykke videre i karrieren. Sammen med Kasper Christensen har han udviklet spillertruppen og med resten af holdet har de vist, at EHF tog en god beslutning, da de gav et wildcard til Champions League til Ikast Håndbold.
”Vi har været utrolig glade for Christian Køhler og når sæsonen er ovre sender vi ham videre med de bedste lykønskninger for fremtiden. Fra første dag har han været utrolig ærekær om arbejdet og holdet og i samarbejde med Kasper Christensen, var han med til at vinde EHF European League i sin første sæson. Vi har haft en god dialog med Køhler fra start og bakker ham op i, at han er klar til næste skridt i sin trænerkarriere.”

Selv ser Christian Køhler, eller Køhler som han bare bliver kaldt her hos os, frem til den kommende halve sæson, hvor han sammen med resten af Ikast Håndbold jagter endnu flere titler. På hvad der bliver to sæsoner i Ikast Håndbold har han fået mange gode oplevelser, sparring med Kasper Christensen og ikke mindst erfaring han tager sig videre, hvor tiden er moden til et job i spidsen for et ligahold.
”Jeg har i mit ophold i Ikast Håndbold fået fuld valuta for min tid. Jeg har arbejdet i en topklub med topspillere, en fantastisk dygtig stab og ikke mindst mulighed for at sparre med en af ligaens bedste trænere. Jeg oplever, at tiden er moden til mit næste skridt, mens jeg glæder mig til at afslutte godt i Ikast og ser frem til det næste halve år her.”