Historierne fortæller hovedsageligt den samme sang, når snakken falder på opgør mellem Ikast Håndbold og mandagens modstander, Silkeborg-Voel. Tætte, tætte opgør med enkelte undtagelser, og det er også hvad cheftræner Kasper Christensen forventer af morgendagens opgør.
”Vi har utrolig stor respekt for deres hold. De Indeholder nogle helt soleklare kompetencer og er utrolig dygtige til at spille på det, de kan. Her er det specielt opstillingsfasen mod Silkeborg-Voel, som vi skal have styr på. Kan vi håndtere det, som vi blandt andet gjorde i den sidste slutspilskamp sidste sæson, så er det i enderne, det skal afgøres og så er vi rigtig langt.”

For Ikast Håndbold har løst øjnene fast på en sejr i morgen, de første point skal hentes og det skal de på den gule hjemmebane, men det kræver også en god præstation på banen, siger Kasper Christensen, der erkender, at holdet ikke helt er der, hvor han havde håbet til sæsonstarten.
”Vi er også bekendt med, at tingene ikke kommer glidende så let til os, som det gjorde i slutningen af sidste sæson eller når vi er bedst. Vi slider stadig en lille smule for at finde stabiliteten i vores spil. Jeg synes spillemæssigt kampen mod Randers var et step up på mange parametre, men vi kan og skal gøre det endnu bedre og det er også påkrævet for at vinde på mandag. Rammer vi et godt niveau og får spillet kampen på vores kompetencer, så viser historikken også, at vi plejer at vinde.”

Og det kan meget vel være en kamp, hvor der står løb, løb, løb på menuen. Silkeborg-Voel er et hold, der er kendt for at bruge kontrafasen rigtig godt og er villig til at tage risikoen. Det betyder også, at Ikast skal være klar på at løbe med, men også få afviklet kampen på egne præmisser, siger cheftræneren.
”De har deres kontra-DNA, og satser utrolig meget på løbet mellem felterne, og de er også klar til at oversatse lidt i den fase. Det skal vi være klar til at modstå. Vi skal spille kampen på nogle andre præmisser og så skal vi i øvrigt også løbe med dem. For det har også været historik, at når vi kan komme til at løbe med den, så gør det os godt. Så vi kommer til at tage løbekampen op og forhåbentlig vende det til vores fordel.”

Det bliver også første kamp på hjemmebane som Ikast Håndbold i denne sæson med ny farve og nyt klubnavn og ligesom direktør Daniel Grønhøj glæder sig til at se tilskuere på lægterne igen, så glæder Kasper Christensen sig også til at spille for hjemmepublikummet igen.
”Vi glæder os til at spille på hjemmebane igen og glæder os både til at få vist os frem under det nye klubnavn, men også få endnu flere kampe under vesten. Vi er jo ikke tilfredse med at tabe oppe i Randers, men vi er også bekendt med, at vi har bøvlet helt vildt i den her opstart og kæmper med at få højnet niveauet. Men vi bevæger os fra dag til dag og bliver i hele tiden lidt mere sikre i det, vi gerne vil. Derfor glæder vi os selvfølgelig til mandag. Vi skal udover stepperne og have en sejr på tavlen.”

Vi håber at se rigtig mange på lægterne i morgen til sæsonpremieren på hjemmebane, så skynd dig at smutte forbi hjemmesiden og få fingrene i din billet. Opgøret fløjtes i gang kl. 18.30!