Ambitionerne har altid været store i Ikast Håndbold. Det vidner et godt fyldt pokalskab i IBF Arena om, ligesom der ofte tales om medaljer og deltagelse i Champions League. For at tage et stort skridt hen imod at indfri de ambitioner i nærmeste fremtid henter klubben tjekkiske Marketa Jerabkova til sommer på en treårig aftale.

Den 26-årige playmaker stemplede ind i Champions League i forrige sæson, hvor hun sammen med Vipers Kristiansand vandt Champions League og hun selv blev kåret som MVP til Final4 finalestævnet. Derfor er det også en rigtig glad direktør, der skal sætte ord på den seneste signing til holdkortet.
”Jeg er ekstremt stolt over, at Marketa Jebrakova skifter til Ikast Håndbold til den kommende sæson. Hun blev MVP til Final4 sidste år, hvor hun blev klar topscorer for Vipers med 19 mål i de to kampe. I denne sæson er Jerabkova en af de vigtigste spillere for Vipers, hvor hun er suveræn topscorer og har en rigtig vigtig rolle i deres centrale forsvar. Så jeg er overbevist om, at Jerabkova kan flytte Ikast Håndbold både på og udenfor banen,” siger Daniel Grønhøj.

Selv ser den tjekkiske landsholdspiller også frem til at skifte til klubben på heden, hvor hun har inspiceret sin kommende hjemmebane i IBF Arena.
”Det bliver spændende. Det er dejligt at se arenaen og alle folkene omkring klubben, så jeg kan ikke vente med at komme til Ikast Håndbold. IBF Arena ser flot ud og jeg glæder mig til at spille her for fulde huse. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og jeg glæder mig til at hjælpe med at vinde kampe. Det bliver målet for mig ”

Både på og udenfor banen kræver det hårdt arbejde at vinde medaljer. Og det har også krævet hårdt arbejde at sikre sig en spiller som Marketa Jerabkova, fortæller Daniel Grønhøj, der sender en stor tak til vores samarbejdspartnere for den store støtte. Det har gjort det muligt at kunne skrive Marketa Jerabkova på holdkortet til den kommende sæson.
”Vi fik et økonomisk godt resultat i sidste sæson, mens indeværende sæson ser ud til også at blive ganske fornuftig. Derudover har mange af vores gode samarbejdspartnere tilkendegivet deres støtte for den kommende sæson, og derved er der stor opbakning til, at vi kan nå vores ambitioner i Ikast Håndbold.”

Vi glæder os til at byde velkommen til Marketa Jerabkova til sommer!