Silkeborg-Voel var de første vi mødte, da vi tog hul på denne sæson i Kvindeligaen, og det bliver også de første, vi møder, i anden runde af grundspillet. Derfor byder morgendagens opgør på en tur til Jysk Arena kl. 18.30, hvor der venter et opgør mod et velkendt mandskab.

Fordi kendskabet mellem de to hold er så stort, så har det heller ikke stor betydning, hvornår kampene mod netop Silkeborg-Voel placeres på sæsonen, lyder det fra cheftræner Kasper Christensen.
”Det er to hold, der kender hinanden rigtig godt, har spillet mange kampe mod hinanden og også træner tit sammen. Så det er to hold, der har en stor knowhow til hinanden, og to hold, der får rigtig svært ved at overraske hinanden. Kampen byder nok ikke på så meget nyt, men helt sikkert masser af tempo og intensitet.”

Konceptet hos Ikast Håndbold sidder godt fast under huden på spillerne, mens Silkeborg-Voels spillestil også er ganske velkendt, masser af kontraløb. Blandt andet skal duellen om kontrafasen vindes i morgen for at sætte point på kontoen, fortæller Kasper Christensen.
”De er vildt gode til deres kontrafase. Uanset om man scorer eller ej er de gode til at sætte høj fart bygget op omkring Filippa Idehns gode udkast. Så kommer de ellers galoperende med seks spillere i kontrafasen. Så præmissen mod Silkeborg-Voel er meget simpel, vi skal se, om vi kan komme til at vinde kontrakampen, løbe godt hjem og få eksekveret godt i vores angrebsspil, så har vi en god chance mod dem i morgen.”

To point blev også sikret i weekenden i EHF European League mod norske Fana med en storsejr på 35-24. Her var det uden Sarah Iversen og en medtaget Vilde Johansen, der blev syg kort inden kampen. Til morgendagens opgør møder Ikast dog til kamp med fuldt holdkort, lyder det fra cheftræneren.
”Vi er fuldt hold i morgen. Vi er kommet godt på den anden side af vores tur til Bergen, hvor vi både præsterede ganske okay og vandt sikkert. Jeg synes også, der var fin energi til træningen i dag, hvor det var en meget taktisk træning med hovedfokus på at have kræfter til i morgen og den kommende periode, der venter, hvor vi spiller tre kampe på seks dage.

Kampen mod Silkeborg-Voel fløjtes i gang kl. 18.30 i morgen i JYSK Arena.