Alle ni Ikast-spillere, der i øjeblikket er med til VM-slutrunden har også viderekvalificeret sig til mellemrunden og dermed forsætter jagten på medaljer!

Danmark: Sarah Iversen, Emma Friis, Julie Scaglione og Simone Petersen havde en smule startproblemer mod Serbien, mens der bestemt ikke var ret meget slinger i valsen til de to andre kampe mod henholdsvis Chile og Rumænien.
I mellemrunden venter Japan, Polen og Tyskland.

Sverige: Irma Schjött og Emma Lindqvist havde heller ikke de store problemer med deres pulje og går også videre som nr. 1. i deres pulje til mellemrunden. Her møder det svenske landshold Montenegro, Ungarn og Cameroun.

Norge: Ingvild Bakkerud og Stine Skogrand gik også helt ubesværet igennem deres gruppe, hvor der ikke var den mindste tvivl om, at Norge er manges VM-favoritter. For Norge venter der i mellemrunden kampe mod Frankrig, Slovenien og Angola.

Tjekkiet: Marketa Jerabkova og Tjekkiet er også videre ved mellemrunden efter en spændende indledende gruppe, hvor `Maki´topper den kombinerede topscorerliste, der også inkluderer assist med 45 stk. De er klar til at møde Ukraine, Spanien og Brasilien i mellemrunden.

Mens der endnu venter masser af spændende kampe ved VM, så er der heller ikke lang tid til, at vi igen tager fat på håndbold i IBF Arena!
Det gør vi på bedst mulig vis med et opgør mod FTC søndag d. 7. januar kl. 14.00! Billetterne er sat til salg og du kan få fingrene i din plads på lægterne lige her.