Sæsonens Tour de Ikast løb af stablen i weekenden, hvor direktør Daniel Grønhøj og gode venner af Ikast Håndbold sprang på cyklerne for at samle penge ind til klubben. Og for pokker de fik trådt i pedalerne – på 45 minutter fik de samlet 470.000 kr. ind til vores klub.

De seks cyklende har de seneste måneder brugt masser af tid på at samle penge ind til hver deres cykel og har oplevet masser af opbakning til Ikast Håndbold i deres bagland.

Hvis det ikke var hårdt arbejde nok, så røg de også en tur på cyklerne til lørdagens spinningsarrangement, hvor de som forret til ligakampen, tilbagelagde en distance, der samlede flotte 470.000 kr. ind. Toppet med to point i IBF Arena var det en rigtig dejlig dag på den jyske hede.

En kæmpestor tak til sponsorerne på alle cyklerne og ikke mindst en ligeså stor tak til cykelrytterne Mogens Rosenkilde fra IBF, KH Lysgaard fra 2Connect, Bo Jensen fra Ikast Avis, Jens Obel fra DK Company, Søren Kristiansen der stillede op for bestyrelsen og direktør Daniel Grønhøj.

Stor tak til Bording Fitness, som udlånte deres spinningscykler til os