En snestorm kunne ikke holde Ikast fra at hente to point i Ringkøbing i dagens kamp og fik skudt året godt og grundigt i gang med en sejr på hele 44-32.

Masser af mål og masser af fart blev kendetegnende ved dagens kamp, hvor sejren aldrig rigtig var i fare. Ikast-spillerne var i scoringshumør og havde heller ikke svært ved at komme til mulighederne om det så var kontrafasen eller det mere etablerede angrebsspil.

Ringkøbing Håndbold fortsatte dog ufortørnet og fik også reduceret i 2. halvleg til 22-26, men det rystede langt fra Ikast som holdte kadancen, hvor også 11 markspillere blev noteret for mål.
En af dem var Simone Böhme, der fik sin debut i Ikast-trøjen til dagens kamp og også selv fik sat tre scoringer i mål.

Topscorer for Ikast Håndbold blev Julie Scaglione, der sætte otte mål i kassen, mens Sarah Iversen, Marketa Jebrabkova og Ingvild Bakkerud hver stod noteret for fem scoringer.

Næste opgør for Ikast-spillerne venter allerede søndag, hvor vi skyder gang i håndbolden på hjemmebane i IBF Arena med et Champions League-opgør!
Her gæster ungarske FTC-Rail Cargo heden og der venter et spændende opgør – med en sejr kan vi tage et stort skridt hen mod et avancement fra gruppen – så alle mand på lægterne!

Find din billet til opgøret lige her.